USSR CSOMAG

Tartalma:

Szereted a klasszikus, régi vágású, de annál hatásosabb fegyvereket? Akkor ez a csomag neked való, élménylövészetünk során egyedi, mobil lőterünkön tesztelheted kínálatunk ékeit:
PPS41 | MAKAROV | DOUBLE BARREL SHOTGUN | AK47

Kiknek ajánljuk?

Csomagunkat nem csupán tapasztalat, de még kezdőcipőben járó lövészeknek is bátran ajánljuk, hiszen program ideje alatt szakképzett kollégák segítik a lövészettel járó élmény megtapasztalását.

GAMER CSOMAG

Tartalma:

Kézi fegyverek, puskák,sörétes és megannyi fegyver csoda, igazi ínyenceknek találtunk ki. Itt bizony a fegyverek okozta extázis minden foka átélhető, zaj, robbanás, erő! Egyedi, professzionális lőterünk ideális terepet nyújt ezen típusú fegyvereink teszteléseire.

Kiknek ajánljuk?

Ha még nem voltál sokszor lőtéren, bátran gyere, válaszd a Gamer csomagot, garantáltan olyan élménnyel mész haza, amit eddig nem tapasztaltál. Ha már mindengyik fegyver volt a kezedben, úgy biztosan vágysz rá, hogy még egyszer a kezedben tarthasd őket.

LADY’S PACKAGE

Tartalma:

Azt gondolhatják a laikusak, hogy a hölgyek többsége fél a fegyverektől, erőszakos világ, jobb távol maradni tőle. De egy igazi amazon, semmitől nem riad meg, hiszen a fegyver épp úgy lételeme, mint bármely más férfitársának

Kiknek ajánljuk?

Bár a csomag összeállítás nevéből egyértelmű, hogy a szebbik nem fegyver iránt rajongóinak állítottuk össze lövészeti csomagunkat, de férfiaknak is marandandó emléket tud nyújtani ez a csomag is.

TOP